T.C. Mİllî Eğİtİm BakanlIğI
SİVAS / GÜRÜN - Asef Çoban Anadolu Lisesi

ASEF ÇOBAN ANADOLU LİSESİ BAŞARIYA KOŞMAYA DEVAM EDİYOR

2009 Yılında kuruluşundan itibaren başarıyı kendisine misyon ve vizyon edinen kurumumuz Asef Çoban Anadolu Lisesi bu sene de başarıya koşmaya devam ediyor. 2020 YKS kesinleşen sonuçlara göre ilçe birincisi sözel alanda edindiği 9.934 sıralama ile 12/A sınıfı öğrencimiz Nilay TAŞ, ilçe ikincisi ise yine sözel alanda edindiği 14.724 başarı sıralaması ile 12/A sınıfı öğrencimiz Oğuz Burak TAKCI olmuştur. Ayrıca sayısal alanda edindiği 51.604 başarı sıralaması ile okulumuz 12/B sınıfı öğrencisi Selinay YILDIRIM sayısal alanda ilçe birincisi, 77.634 başarı sıralaması ile okulumuz 12/B sınıfı öğrencisi Esra KOÇ sayısal alanda ilçe ikinciliğini elde etmişlerdir.

Daha önceki senelerde iki öğrenciye  tıp ve üç öğrenciye hukuk kazandıran okulumuz Asef Çoban Anadolu Lisesi geçen sene ilçe genelinde liseler toplamında dört yıllık fakülte kazanan 27 öğrenciden 23'ünü yerleştirme başarısını göstermiştir. 

Başarılarıyla bizleri gururlandıran ve kurumumuzu ilçenin gözbebeği yapan tüm öğrencilerimizi, bu başarıda emeğini esirgemeyen her daim öğrencinin yanında olan öğretmenlerimizi ve bize destek olan velilerimizi tebrik ederiz. Öğrencilerimizin bundan sonraki hayatlarında da başarılarının devamını diliyoruz.

Asef Çoban Anadolu Lisesi, köklü kurum kültürüyle, velilerimizin desteği ve öğrencilerimizin gayretiyle bu başarılarını arttırmaya devam edecektir. Başarı ve disiplin parolamızla öğrencilerimize çıktıkları zorlu yolda ışık tutmaya devam edeceğiz.

Paylaş Facebook  Paylaş twitter  Paylaş google  Paylaş linkedin
Yayın: 04.08.2020 - Güncelleme: 04.08.2020 11:22 - Görüntülenme: 1992
  Beğen | 38  kişi beğendi